Spännande veckor framöver!

Nu när det varit allsvensk premiär känns det bra att Korsavadsskolan försöker att vara med och bidra med framtidens talanger. Vi rektorer är väldigt nöjda med uttagningen till fotbollsakademin och har förstått att det kommer att bli en riktigt bra höst för vår fotbollssatsning.IMG_1624

I år har vi arbetat intensivt med placeringar av elever inför höstens skolstart. Vi tycker att det är väldigt viktigt att det blir bra grupper redan från början. Den tid som läggs ner nu på att planera och sätta samman klasserna kommer vi att få tillbaka mångfaldigt till hösten om vi kan uppnå ett större lugn och ett bra lärande.

Vi har haft ledningsgruppsmöte på Drakamöllan men Barn och utbildningsförvaltningens ledningsgrupp. Det är alltid väldigt intressant och givande att diskutera utbildningsfrågor och lägga upp gemensamma strategier för skolutveckling i kommunen. Vi går nu in i en intressant period för BUF och vi är övertygade om att förvaltningen kommer att ha en mycket positiv utveckling – som i sin tur kommer att synas i våra organisationer.

I eftermiddag åker äntligen hela Ledningsgruppen till SETT- mässan i Stockholm. Vi hoppas på spännande dagar och många intryck som kommer leda oss fram i det innovativa lärandet.SETT2015 (konferens)

Advertisements

One thought on “Spännande veckor framöver!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s