Julhälsning

julbild

Tänk att jullovet redan är här! Höstterminen har rusat förbi i en rasande fart, kanske för att både sommaren och hösten var så solig och fin.

Skolarbetet har flutit på fint de här månaderna och vi ser en fin kunskapsutveckling hos våra elever. Många elever har själva ansvarat för sina utvecklingssamtal och det har slagit väl ut. I både klassrum och korridorer hör vi många samtal kring viktiga begrepp: förmågor, big five bedömning. Det är ett resultat av ett intensivt utvecklingsarbete på skolan. Pedagogerna har gjort ett fantastiskt arbete kring utvecklade undervisningssätt, lärande och formatv bedömning i arbetslag och ämneslag med det kollegiala lärandet i fokus. Det är vi väldigt glada och stolta över!

Utifrån trivselenkäten som vi genomförde bland våra elever i höst ser vi att nästan alla trivs och känner sig trygga i skolan. Vi är självklart inte nöjda förrän vi ser att alla elever trivs och har det bra, men är å nöjda med det goda arbete som bedrivs dagligen.

Vi är nu mitt uppe i ett pågående läsår och bifogar det systematiska kvalitetsarbetet, så långt det kommit hittills.Kvalitetsarbete 1314 dec

Vi tackar all personal, elever, vårdnadshavare och andra vi samarbetat med för i år och önskar er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Vi ses igen den 8 januari 2014 (personalen tjuvstartar den 7:e!). Glöm inte att kika på bildspelet från vår avslutning!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s