Både fokus framåt och hejdå!

Veckorna piper iväg i en rasande fart! Ibland känns det som om det bara finns måndagar och fredagar. I de lägena är det bra att blicka bakåt och se att man faktiskt hunnit med ganska mycket arbete däremellan.

För oss ligger fortfarande mycket fokus på medarbetarsamtalen. Vi kan säga det igen: Det är väldigt vardefulla och goda samtal! Fantastiskt att ta time-out ur vardagen och få ett ostört, kvalitativt samtal. Ni delger oss många viktiga tankar om verksamheten.

Just nu pågår ett hårt arbete inför kommande läsår. Det är mycket som ska falla på plats, både hos oss här på 7-9 och i förvaltningen som helhet. Bland annat tittar vi i ledningsgruppen på gemensamma tankar kring forbildning och K-dagar inför läsåret 13/14. Det stärker att prata om skolutveckling gemensamt!

naimi ulfNär man kikar in på vår blogg kan man lätt få intrycket av att vi äter tårta nästan jämt… Nu var det dags igen igår! All personal på Korsavadsskolan och Simrislundsskolan samlades i personalrummet för att hylla kollegor. Naimi och Ulf har gått i pension och blev hyllade med blommor och gåvor. Agneta har fyllt 50 och Linda har gett sig av på nya äventyr i karriären och båda fick en vacker bukett.

När någon slutar tar nästa vid. Vi tyckte det var roligt att denna dag hälsa vår nya skolassistent Linda välkommen hit med lite blommor och blad!

Det var en trevlig stund och med tanke på den högljudda samtalsnivån och de glada skratten kan vi inte annat än konstatera att vi har en hjärtlig och god stämning på skolan!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s